Bejelentkezés

Hírek

Játékszabály

2015. Február 09.

Játékszabályzat

A Kedvezhetek.Hu Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 3300 Eger, Kallómalom utca 2 1/3. a továbbiakban: Társaság), a www.kedvezhetek.hu weboldal népszerűsítése érdekében az alábbi nyereményjátékot hirdeti meg.

Nyitási akciónk keretében február 28-ig a regisztrálok, a Facebook oldalon megosztók és a vásárlók között az alábbi ajándékokat sorsoljuk ki. Az egyes nyertesek választhatnak az ajándékok közül 1 db-ot, melyek részletes leírásai megtalálhatóak a kedvezhetek.hu oldalon.

•    Utazó készlet,
•    8 GB Pen Drive,
•    Autós töltő,
•    Flexibilis fényképezőgép állvány.
•    Szivargyújtós Pohár
•    Zöldségszeletelő
•    Szülinapi szilikon forma
•    Szépasszony tál 2 személy részére
•    Csülöktál 2 személy részére
•    Vegyes grill tál 2 személy részére

Minden sorsolásnál 3 nyertest hirdetünk.
Sorsolás helye és ideje: Kedvezhetek.hu Üzlet 2015. március. 6. 13 óra


A Nyereményjátékon történő részvétel önkéntes, az azon résztvevő természetes személyek (a továbbiakban: Játékos) a Nyereményjátékba történő, a jelen Játékszabályzatban meghatározottak szerinti jelentkezésükkel (szükség szerint regisztráció, vásárlás, Facebook megosztás) elismerik, hogy a jelen Játékszabályzat rendelkezéseit megismerték, és elfogadják a jelen Játékszabályzat szerinti részvételi feltételeket, továbbá a Kedvezhetek.hu Kft. adatvédelmi szabályzatát.
A Társaság fenntartja a jogot a Nyereményjáték előzetes értesítés nélkül történő felfüggesztésére, időtartam előtt történő lezárására. A Nyereményjáték lebonyolítására, és az abban való részvételre a jelen Játékszabályzat az irányadó, azzal, hogy a jelen Játékszabályzatban nem szabályozott kérdésekben a Társaság adatvédelmi szabályzata, továbbá a hatályos magyar jogszabályok az irányadóak.
Jelentkezéssel a Játékosok kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy a megadott személyes adataikat a Társaság a jelen Játékszabályzatban meghatározott sorsolás és kapcsolatfelvétel céljából felhasználja és kezelje, valamint az adatokat a Társaság az adatkezelési szabályzatában meghatározott feltételek szerint tárolja. A Társaság a nyertes Játékossal a Nevezés során megadott e-mailcímen keresztül veszi fel a kapcsolatot. A nyertes Játékos nevét és egyéb adatait kizárólag a Társaság Facebook oldalán teszi közzé.
Ha a Játékos a Játékszabályzatot, vagy annak bármely rendelkezését nem fogadja el, a Nyereményjátékban nem vehet részt.

Kelt.: Eger, 2015.02.08

Üdvözlettel,
A Kedvezhetek.hu Kft. Csapata