Bejelentkezés

Bemutatkozás

A Kedvezhetek.hu Kft. 2014-ben alakult, a „vásárlási szenvedélyük” iránt elhivatott alapító tagok üzleti szinten szerzett többéves tapasztalatára támaszkodva.

„Egy olyan céget kívántunk létrehozni, amely szolgáltatásaiban a legteljesebb mértékben törekszik a vásárlók elégedettségére, és amely minden szempontból megfelel a mai kor követelményeinek.”

Célunk, hogy a minőségi, professzionális internetes vásárlás területén, az emberközpontú, korrekt üzletvitellel összekapcsolva, hosszú távon is megbízható és rugalmas partnerként álljunk ügyfeleink szolgálatába. Elsődleges feladatunk, hogy az elkövetkező hónapokban vállalatunk dinamikusan növekedjen, bővítse szolgáltatásait és termékpalettáját, hogy hamarosan a piac meghatározó szereplőjévé váljon.

Hisszük, hogy az online piacon a versenytársak közül a Kedvezhetek.hu Kft.-t a minőségi és kedvező szolgáltatási csomagja emeli ki a versenytársak közül.

Vélemények rólunk

A Kedvezhetek.hu Kft. referencialistája folyamatosan bővül. Azon partnereink, akik hozzájárultak nevük közléséhez honlapunkon olvashatóak.

Elérhetőségeinket ide kattintva tekinthetik meg.